FAQs

Hoe lang wordt mijn rijbewijs aan mij afgegeven?

Het rijbewijs wordt meestal afgegeven binnen twee weken na het aanvragen van de service en het bevestigen van de betaling door een hoge bezorgprioriteit op het formulier te selecteren. U kunt binnen 7 werkdagen een vergunning aanvragen. Dit zal leiden tot een aanzienlijke stijging van de totale prijs.

Hoeveel kost het om een licentie te kopen?

De prijs van alle ingediende licenties tussen de oefening en de dienst is maximaal € 700 – € 2.100. De prijs varieert afhankelijk van het type rijbewijs dat vereist is en in het bijzonder de dichtstbijzijnde lokale motor in uw huis waar u zich moet registreren. In zeldzame gevallen kan dit meer kosten dan het hierboven genoemde plafond.

Wanneer moet ik betalen?

Voor de service is een voorschot vereist, aangezien oefeningen, zichttesten, testkosten, rij-instructies moeten worden vastgelegd (blijkbaar op de verkeerde data) en deze kosten kunnen wij niet voor eigen rekening dekken. Neem dus a.u.b. geen contact met ons op om betaling na levering aan te vragen

Op hoeveel plaatsen is mijn rijbewijs afgegeven?

Uw rijbewijs krijgt u voor in totaal 20 punten, die kunnen worden gewijzigd als de Wegenverkeerswet niet wordt nageleefd.

Hoe stuur ik mijn rijbewijs op?

De licentie wordt aangetekend verzonden (levertijd 1-2 dagen) naar het adres dat u hebt opgegeven in het aanvraagformulier. U ontvangt ook een tracking om de status van uw zending te controleren.

Is het illegaal om een licentie te kopen?

Om deze reden gebruiken we betalings- en contactmethoden om de vertrouwelijkheid en maximale vertrouwelijkheid van de klant te behouden.

Vul a.u.b. uw landcode in, bijv. +32 voor België